Hari Bersama KESEDAR Peringkat Wilayah Jeli/Tanah Merah

Program Hari Bersama KESEDAR telah berlangsung dengan jayanya pada 23 dan 24 Jun 2023 bertempat di IMTG Bukit Bunga, Jeli. Pelbagai tarikan dan pengisian menarik disediakan untuk pengunjung yang hadir antaranya perkhidmatan tukar minyak hitam secara percuma, pertandingan mewarna, persembahan dikir barat, gerai jualan usahawan & pameran agensi, pertandingan gubahan kek, persembahan simfoni & silat, perhimpunan rider motorsikal, pertunjukan robot, gunting rambut secara percuma dan pelbagai lagi sukaneka dan aktiviti menarik.

Program ini dirasmikan oleh YBhg. Datuk Zawawi bin Othman, Pengerusi Lembaga Kemajuan Kelantan Selatan (KESEDAR). Program ini diserikan lagi dengan kehadiran Tn. Hj. W. Muhd Rahimi bin Wan Salleh, Timb. Pengurus Besar (Pembangunan), Pn. Hjh. Norlidasaidi binti Awang Teh, Timb. Pengurus Besar (Pengurusan), Pengurus-Pengurus Bahagian/Wilayah, Pengurus Anak Syarikat, Ketua-Ketua Unit dan pegawai KESEDAR.

Antara aktiviti menarik yang telah disediakan ialah tukar minyak hitam percuma, cabutan bertuah, gerai jualan usahawan KESEDAR dan banyak lagi. Diharap program yang dijalankan ini dapat memberikan peluang kepada orang ramai khususnya penduduk wilayah Jeli/Tanah Merah untuk berikteraksi secara langsung dengan warga KESEDAR serta mendapatkan maklumat seperti bantuan dan cara memohon bantuan yang disediakan oleh KESEDAR.

Accessibility Toolbar